Formierka wyrobów garmażeryjnych F-SIM 50 o wydajności 40-150kg/h umożliwia formowanie produktów kulinarnych takich jak: pierogi, kluski śląskie, pyzy nadziewane, kopytka, paszteciki, pulpety, uszka itp.
Formierka wyrobów garmażeryjnych F-SIM 50 o wydajności 40-150kg/h umożliwia formowanie produktów kulinarnych takich jak: pierogi, kluski śląskie, pyzy nadziewane, kopytka, paszteciki, pulpety, uszka itp.
Formierka wyrobów garmażeryjnych F-SIM 100 o wydajności 40-250kg/h umożliwia formowanie produktów kulinarnych takich jak: pierogi, kluski śląskie, pyzy nadziewane, kopytka, paszteciki, pulpety, uszka itp.
Formierka wyrobów jednorodnych F-SIM 51 umożliwia formowanie produktów jednorodnych takich jak kluski śląskie, kopytka, leniwe, pulpety itp.
Formierka wyrobów garmażeryjnych F-SIM 101 o wydajności do 350kg/h to urządzenie o zwiększonej wydajności, które umożliwia formowanie produktów kulinarnych takich jak: pierogi, kluski śląskie, pyzy nadziewane, kopytka, paszteciki, pulpety, uszka itp.